11 Лип
.

Головні 7 трендів:

  1.      Круглі сумки.
  2.      Ультрамаленькі.
  3.      Моделі з незвичним способом носіння.
  4.      Поясні сумки.
  5.      Сумки з тканини, стьогані сумки.
  6.      Рюкзаки.
  7.      Клатчі.

Круглі плоскі, круглі об'ємні, схожі на м'яч, маленькі, великі - все варіанти підійдуть. Саме кругла сумка додасть образу кокетства, трохи наївності. Кольорова кругла сумка добре виглядає з взуттям в тон. Чорна сумка буде доречна в рамках будь-якого осінньо-зимового образу. Саме в осінньо-зимових колекціях 2018-2019 багато брендів представили свою інтерпретацію круглих моделей.

Мода любить гротеск і стосується це абсолютно всього - одягу, аксесуарів, прикрас. Деякі бренди, наприклад, Givenchy, Giambattista Valli, Loewe пропонують нам дуже маленькі моделі сумочок. Часто ці моделі не зовсім є сумками, скоріше, чохли для телефону або косметички на ремінці. Але такі мініатюрні сумки можна використовувати в якості прикраси і доповнення образу.


Якщо сумки-рюкзаки і сумки-трансформери ми вже добре знаємо, то восени і взимку 2018-2019 на черзі звичні моделі з незвичним способом носіння. Наприклад, рюкзаки, які потрібно носити тільки спереду в районі грудей або на поясі, класичні сумки, з ремінцем для носіння на шиї. Якщо готові до такого «нестандарт», то вибирайте такий варіант.



Ті самі сумки-бананки, які були в моді ще в 90-х. Модель злегка видозмінилася і трохи поміняла місце дислокації - з пояса на плече або спину. Можна носити таку модель з жакетами, сукнями, спідницями, шортами і вузькими брюками.

Стьогані сумки, сумки з тканини - тренд, який періодично то заходив в тінь, то знову сяяв на подіумах. На майбутній осінньо-зимовий сезон дизайнери пропонують нам клатчі, сумки-кроссбоді, рюкзаки, сумки-шоппери саме зі стьоганими елементами.




Рюкзаки - це універсальний зручний аксесуар. Рюкзачки різних форм і розмірів будуть модними ще в 2018- 2019.


Клатч в його найрізноманітніших варіаціях періодично стає найбільш гарячим трендом, а по суті, взагалі не виходить з моди.



Scroll To TopScroll To Top
Закрити