04 Жов
.

Шоппер (іншими словами велика сумка) являє собою містку і міцну жіночу сумку, яка підходить для щоденного використання. У перекладі її назва означає «сумка для покупок». За формою вона нагадує пакет з зручними і великими ручками. Приваблива сумка-шоппер - це must have для модних дівчат.

Таку сумку можна одягнути на плече або нести в руках. Сумки-шоппери дуже практичні. Вони не надають дискомфорту та ідеально підходять для прогулянок по магазинах. Об'ємна сумка легко вміщує безліч покупок.

Матеріалами для шопперів найчастіше служать парусина і шкіра. Багато сумки позбавлені застібок. Дизайнери вважають сумку-шоппер необхідною деталлю для жінок. Носити таку сумку може будь-яка дівчина, незалежно від стилю. Навіть офісний строгий дрес-код допускає присутність шоппера. Багато знаменитостей із задоволенням використовують такі зручні сумки.

Містка сумка - прекрасна альтернатива пакету


Шоппер набагато більш надійний і зручний, ніж пластикові пакети, в які зазвичай складають покупки. Власниці великий сумки не доводиться купувати в магазинах пакети. Шоппери виробляють з безпечних матеріалів. Тоді як переробку пластику екологи давно визнали шкідливою для навколишнього середовища. Сумка не є одноразовою, на відміну від пакета. При цьому по функціональності вона нічим не поступається пакетам із пластику. Вона містка, вантажопідйомна і компактна в згорнутому стані.

Стилісти радять модницям не псувати імідж пластиковими пакетами, а використовувати шоппери.

З яким одягом краще поєднувати велику сумку

Зібравшись пройтися по магазинах, підберіть відповідний антураж: стильне трикотажне плаття, комфортне взуття на плоскій підошві і містка сумка-шоппер. Це дозволить вам відчувати себе максимально невимушено і зручно. Велика прямокутна сумка вмістить багато корисних речей.

Шоппери яскравих кольорів ідеальні для літнього сезону. Дизайнери пропонують сумки з соковитими принтами і креативними написами.

Модні сумки-шоппери можна носити з будь-яким одягом. Особливо добре вони виглядають з гардеробом в стилі casual. Їх носять з джинсами, шортами, комбінезонами, сукнями і сарафанах. Влітку шоппер стає красивим пляжним аксесуаром.

Вибираючи сумку, слід дотримуватися наступних правил:    

  •  виріб повинен тримати свою форму (інакше воно буде виглядати, як безформна авоська);     на лямках повинен бути додатковий шов (це робить їх більш міцними);
  • сумка з яскравим декором виглядає ефектніше інших і створює чудовий настрій для шопінгу.

Вибираємо собі модну обновку в нашому магазині.



Scroll To TopScroll To Top
Закрити