17 Жов
.

Діловий імідж часто здається сухим, монотонним, нецікавим. Це не так. Нюанси в дрібницях. Як поєднати сучасну моду і строгість? Як залишитися привабливою і цікавою в суто офіційній обстановці?

Звернемо увагу на аксесуари.

Сумка

Чого тільки варто знайти жіночу шкіряну сумку, яка б відповідала за всіма пунктами. Все повинно бути в ній ідеально: довжина ручки, колір, стиль, форма, кількість кишеньок, матеріал. Головними і основними вимогами до сумочки ділового стилю - чіткість стінок і корпуса. Не допустимі в діловому стилі сумки-рюкзаки, сумки-мішки, безформенні сумки, сумки-шоппери.

Довжина та розмір визначаються відповідно до Вашого типу фігури. Не варто забувати про це правило: чим пишніше Ваше тіло, тим ширше сумка. Чим витонченіше - тим вже і менше. Про це ми детально розповідали в інший нашій статті.

Мобільний телефон.

Ваш незамінний помічник може бути будь-якої моделі, будь-якої якості, але головне, що не слід забувати: під час ділових зустрічей телефон не повинен видавати дуже гучні звуки, в стилі: "Візьми трубку, чоловік дзвонить" і все таке інше.

Забарвлення телефону не повинне бути строкатим, яскравим, якщо Ви віддаєте перевагу чохлам-використовуйте натуральну шкіру або еко-шкіру хорошої якості.

Годинники.

Звичайно ж, основна перевага віддається елегантному механічному годиннику зі шкіряним ремінцем. Вони є престижними і допустимими. Про електронний годинник доведеться забути, це "табу".

Прикраси.

За правилами ділового етикету, жінка може дозволити собі не більше трьох аксесуарів, включно з обручкою. Допустимі невеликі підвіски, годинник, браслети, кільця і ​​сережки. Ні в якому разі не використовуйте дешеву біжутерію, масивні прикраси, які кидаються в очі. Віддавайте перевагу ювелірним прикрасам, зі срібла і золота.

Головне правило.   

У діловому світі не прийнято показувати свій статус і дохід за допомогою аксесуарів, адже вони є лише показниками Вашого смаку і почуття стилю.


Scroll To TopScroll To Top
Закрити