04 Гру
.

Уміння правильно поєднувати сумку і взуття допоможе вам завжди виглядати стильно.

Ще кілька років тому єдиним можливим варіантом підібрати сумку до взуття була покупка абсолютно однакових за кольором та стилем комплектів. Потім дизайнери в один голос сказали, що не тільки колір взуття та сумки повинен бути різним, але і загальний стиль цих речей може принципово не збігатися.

Мода змінюється, а стиль залишається. Зараз, незважаючи на модні віяння, ми можемо проявляти більше фантазії при підборі сумки під взуття. Але образ повинен бути гармонійним в цілому.

Щоб навчитися підбирати і поєднувати сумку і взуття, ми пропонуємо запам'ятати вам кілька простих, але ефективних правил.


1. Поєднання різних текстур


            

Досить нудно виглядає, коли лаковану сумку підбирають під лаковане взуття. У той же час шкіряні туфлі або чоботи, наприклад, з замшевого сумкою і навпаки (замшеве взуття зі шкіряною або лакованої сумкою) - дуже стильне поєднання.

2. Яскраві кольори з однотонним матеріалом


     Сумка з яскравим принтом (наприклад, квітковим) до такої ж взуття - не дуже вдале поєднання. Набагато гарніше та вдало таке взуття буде виглядати з однотонною сумкою. В такому дуеті яскраві сумка і взуття не загубляться, а тільки підкреслять індивідуальність один одного.




3. Поєднання блискучих і матових матеріалів


Спробуйте поєднувати сумку і взуття одного кольору, але нехай щось одне буде з поверхнею «металік». Наприклад, сумка до взуття бежевого або коричневого кольору буде бронзовою або золотистою.


4. Враховуйте форми і пропорції


  Поєднуються сумки округлих форм і жіночне взуття, сумки прямокутних форм і взуття чітких ліній без прикрас.


Важливі дрібниці у виборі взуття:

Туфлі під леопарда підходять до щільних однотонних колготок і не підходять до колгот з яскравими принтами, в "сітку" і колготок з малюнками "плямами".

Сумки з довгою ручкою через плече підходять до взуття на плоскій підошві.

Сумки з деталями (ланцюжки, кишені, кільця і ​​ін.) Підходять до простого взуття без будь-яких деталей.


І пам'ятайте: взуття та сумка - найважливіші аксесуари - з їх допомогою легко привнести частинку індивідуальності тому одязі, яку ви носите. Підбираючи сумку і взуття, експериментуйте, але пам'ятайте про рекомендації, щоб виглядати стильно і гармонійно.


Scroll To TopScroll To Top
Закрити