15 Січ
.

Ми завжди з нетерпінням чекаємо прогнозів Інституту кольорів Panton Color, щоб дізнатись, які модні кольори в одязі та аксесуарах будуть актуальні в наступному сезоні.

Які модні кольори весна-літо 2018 року включили в топ-12 Panton?

Meadowlark маленька співуча пташечка - власник яскраво-жовтої грудки. Саме цей сміливий, весняний, сонячний відтінок, який несе світло, радість та оптимізм став № 1 в переліку модних кольорів 2018 року.

Cherry Tomato Теплий і імпульсивний червоно-апельсиновий томатний відтінок привертає увагу, збуджує та заряджає енергією. Ігнорувати це просто неможливо!

Little Boy Blue Яскравий відтінок весняного голубого неба. Він заспокоює і переконує, що новий день буде безхмарним і ясним.

Chili Oil - суміш коричневого та червоного кольорів. Цей позасекційний колір нагадує гостру приправу в модній палітрі Пантон.

Pink Lavender — ніжний, романтичний і жіночний відтінок. Він зачаровує, заспокоює і дає почуття спокою.

Blooming Dahlia модні спеціалісти назвали цей колір "квітучими жоржинами". Але більше він схожий на "смачний" фруктовий відтінок - персик. Дуже делікатний, "чутливий" і ніжний, цей колір приваблює своєю чарівністю і неприхованим шармом.

Arcadia представник зеленої палітри - прохолодний зелений та синій відтінок, натякає на ретро, але виглядає дуже сучасно і стильно. Цей відтінок чистий і прохолодний, легкий і в той же час глибокий і насичений - завдяки синьому підтону.

Ultra Violet складний і містичний відтінок фіолетового доповнює кольорову палітру весняної оригінальності та магії. Це розкішний і чарівний колір, який виглядає прекрасно і на вечірній сукні і в повсякденному гардеробі.

Emperador земляні відтінки найчастіше зустрічаються в осінньо-зимових колекціях. Але цього разу Пантон включив в топ модних кольорів смачний і солодкий відтінок шоколаду. Цей розкішний і багатий коричневий колір призначений для зміцнення весняної палітри, що дає йому багатство та глибину.

Spring Crocus яскравий відтінок весняного крокуса, ще один представник фіолетовоі палитри.

Lime Punch жовто-зелений "Лимонний панч" різкий і гострий, додаючи до весняної кольорової палітри ще більше яскравості та позитиву.

Almost Mauve ніжний, майже прозорий і слабкий - немов легкий і ледь вловимий подих вітру в спекотний літній вечір

Scroll To TopScroll To Top
Закрити